I år arbetar vi mellan Jul och Nyår……. Vi stannar hemma…..

Nu är det hög tid för dig att beställa varor som ska hinna fram innan Jul.

Psst! Vi har Paleo senap till skinkan och Jordmandel grovt mjöl istället för ströbröd. Om du vill prova nytt och inte gillar sill, testa vår Torsklever i sin egen olja. Gillar du Praliner? Vi har 4 sorter. 

För att vi ska kunna garantera leverans innan Jul ska du lämna in din order senast 17 december för utskick 18 december. Ordern måste också vara betald samma dag med SWISH. Om du betalar med BG senast 17 december, kan vi skicka ut ditt paket tidigast den 22 december, eftersom det tar 2 dagar innan pengarna syns på vårt konto. Men om du mailar oss ett kvitto på BG inbetalning den 17 december, packar vi din order och bokar frakt till 18 december. mail: info@dorimax.se

I år stannar vi hemma och kommer arbeta i mellandagarna, vilket innebär att vi kommer att skicka ut betalda order den 22 december och 29 december. Utskick 22 december kommer att levereras mellandagarna, utskick 29 december kommer att levereras efter nyår. Vi ber dig att hålla koll på din sms från Schenker/paketombud, så att du inte i onödan drabbas av extra fraktkostnader för retur.

Glöm inte att vi har fina rabatter bakom varje Julkalender, som du hittar under vår Blogg.

Hälsningar, Dora Vig Bjon, 15 december 2020