VIKTIGT MEDDELANDE!

Jag vill meddela att Dorimax webbshop kommer att stängas ner i slutet av februari 2024.
Webbshopförsäljningen kommer att övertas av företaget VIAVENTRI som drivs av Mia Vikander.
Många av er bör känna henne sedan tidigare eftersom Mia anordnar AIP kurser och skapar AIP recept sedan många år tillbaka.

Vi hoppas övertagandet kommer att gå bra och att vidare kopplingen från vår hemsida fungerar som planerat, dvs om ni kommer in på Dorimax webbshop sida länkas ni automatiskt vidare till Viaventris hemsida.

PaleoLita basprodukterna (Cassavamjöl, Grönbananmjöl, Jordmandelmjöl, Bambufibermjöl, mm. ) kommer att finnas kvar i sortimentet, samt även några andra AIP produkter som tex, Cassavachips, Grönbananchips.
Jag uppmanar er att storhandla nu i dagarna, eftersom många av produkterna kommer aldrig tillbaka!
Jag har satt ner priserna (REA) på många produkter i shoppen. Jag erbjuder även 25% rabatt på de produkter som inte har nedsatta (REA) priser, samt till alla som handlar för över 500kr kommer vi skicka en extra förpackning Bambufibermjöl…….. så länge lagret tillåter.

Rabattkod för 25% rabatt: DORIMAX25% 

rabatten gäller till 29/2-2024

Jag vill tacka er alla som har varit kunder hos mig och är glad att Mia fortsätter det jag har byggt upp.
Men jag kommer ej att sluta att bry om er. Jag kommer fortsätta leta efter nya spännande AIP/Paleo produkter, som sedan kommer att finnas i Mias shop.

Med värme och kärlek.

Dora från Dorimax AB