Paleo Praliner

Idag har vi inget rabatt erbjudande på våra nya paleo produkter som vi fick från Tomten idag. Men vi kommer bjuda alla kunder på 1 st pralin när ni beställer varor från oss, från och med imorgon 7 December till 31 December.

Liknande praliner/julchoklad (innehåller gluten och mjölk) säljs under December månad i Ungern för att dekorera julgranen med, som sedan ”smyg” plockas från granen när man blir chokladsugen. Vårt mål att sälja pralinerna i hela året eftersom vi tycker att de är jättegoda och man förtjänar ibland något gott året runt.

Våra sorter:

Paleo Pralin Kokos

Paleo Pralin Kaffe

Paleo Pralin Kakao

Paleo Pralin Kastanjer

1 st pralin väger 11 g. Smakerna är intensiva, så det räcker nog med 1 st pralin till fikat. De är sötade med Erytritol, en paleo och LCHF godkänd sockerersättning som inte höjer blodsockret som vanligt vit socker gör.

Vi kommer utöka pralinsortimentet med ännu flera smaker och dessa praliner kommer innehålla Kokossocker som sötning. Chokladen kommer vara lite ljusare och pralinerna kommer ha mera fyllning.

I slutet av Januari kommer vi få hem en choklad med vårt eget varumärke PaleoLita, som är fylld med Jordmandel och Havtorn.

Spännande tider, tycker vi……

Önskar er en Trevlig 2:a Advent

//Dora