Torsklever i sin egen olja

Torsklever i sin egen olja är ett utmärkt och mättande mål när det gäller kvalité och naturliga vitaminer.

Om du vill boosta kroppen med naturlig Omega-3, D- vitamin och B-12, satsa på Torsklever i sin egen olja. Vi har 2 olika sorter, en naturell och en lättrökt. Både är super goda.

Jag åt själv Torsklever för ca 4 år sen för första gången. Jag köpte den i en mataffär i Ungern. Eftersom produkten passar i en LCHF, AIP, paleo och ketogen diet, som jag följer någorlunda, var det självklart att produkten skulle med i mitt paleo sortiment. Sagt och gjort. Vi kontaktade tillverkaren och nu har vi produkten i vårt sortiment.

Vi är jätte glada att våra kunder gillar dessa produkter och handlar flitigt från oss.

Vissa människor klarar ej att äta en hel burk lever, samt oljan som finns i burken, därför föreslår vi att man börjar med att fördela den på 2 dagar. Alternativt kan man kan äta levern på ena dagen och använda oljan på nästa dag.

Tips: Jag brukar göra majonnäs på oljan, genom att mixa ihop oljan med äggula, lite senap, honung och salt.

Eftersom levern är väldigt fet, passar den bra till fräsch sallad eller med mjölksyrade grönsaker (surkål).

Konservburken kräver ej kylning när den är oöppnad , därför man kan ta med sig när man går på picknick.

GIANAS torsklever har utsökt smak. Torsken fångas i det kalla Norra ishavet. Konserveringen sker  24-72 timmar efter fångst.
Levern har mild smak, konsistensen är mjuk och den ligger i torskolja.

Serveringsförslag: Häll hela burken på en grön sallad eller mosa levern och servera på en bit bröd och med några droppar citronsaft. Oljan kan sparas i kylskåp under 3 dagar.

Oljan är mättande, men om man är ovan med mycket olja en och samma gång kan den sätta igång magen.

Jag äter 2-3 burkar Torsklever per vecka.

//Dora

PS! Just nu erbjuder vi 10% rabatt på Torsklevern. För att få rabatt ange koden Julkalender7 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december.

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både lever och chips, anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdatera kassan.