BIDROTTNINGGELÈ – 100% ren och färsk

Bidrottninggelé – Naturens elixir

Jag använder Bidrottninggelé dagligen för att stärka mitt immunförsvar och att förebygga olika sjukdomar.

Den smakar fyyyyy, men är så nyttig. Med tiden lär man uppskatta smaken. Det är viktigt att veta att det finns stor skillnad mellan kapsel, utblandat med honung eller färsk Bidrottninggelé. Vi föredrar 100% ren och färsk gelé som ska förvaras i kylen. Den har mycket mer effekt på kroppen än den som finns i kapsel eller utblandat med honung. Det finns även skillnad på färsk gelé, skillnaden är deras innehåll av 10HDA, dvs på bidrottning syra ( 10-hydroxi-2-decensyra ), en bio-aktiv ämne som finns i drottninggelé.

Bidrottninggelé är en näringsrik föda avsedd för bilarver, men framför allt för blivande bidrottningar. Fascinerande nog så resulterar födan i att bidrottningen blir ca 42% större och lever 10-50 gånger längre än de vanliga bina. Drottninggelé är ett mycket proteinrikt sekret som framställs av de arbetare som vårdar bilarverna.

Bidrottninggelé har många intressanta medicinska egenskaper. Traditionellt så har Bidrottninggelé använts som en naturlig behandling för att förbättra högt blodsocker.
Den har förmågan att förbättra kroppens naturliga immunförsvar mot främmande bakterier och virus, och den kan även hjälpa till med sårläkning och andra inflammatoriska hudsjukdomar.

Hur konsumerar man?

Du kan äta den direkt från burken, blanda den med honung och använda som pålägg, eller varför inte använda den i din morgon smoothie. Du kan även applicera gelén direkt på huden där du har besvär.
Börja med en låg dos eftersom att Bidrottninggelé är nämligen en mycket potent substans. Du behöver bara ungefär en halv tesked per dag för att ta del av vad denna fantastiska medicin har att erbjuda. (plast sked medföljer)

Enligt näringsexperter är Bidrottninggelén ett av de mest kraftfulla läkemedlen och är för närvarande känt för att vara ett av de mest effektiva nervsystemet vitaliserande medel på jorden. Det kan vara extremt effektivt för att förebygga influensa under en epidemier.

Det är den enda naturliga substansen som innehåller mer än 150 biologiskt aktiva ingredienser. Bidrottninggelén innehåller ca 66% vatten. Den avgörande ingrediensen är sin fullvärdiga proteininnehåll, som är högt: 13-18%. Bidrottninggelén innehåller 57-69% aminosyror och hittills har det hittat 20 aminosyror. Till exempel innehåller den också taurin, som i sin naturliga form endast finns i bröstmjölk. Dessutom finns fettsyror, sockerarter, mineraler, enzymer, pro-hormoner och ämnen som har naturlig antibiotika effekt i färsk gelén.

Bidrottninggelén innehåller ämnen (för hormoner) som kroppen lätt kan skapa de hormoner den behöver. (östrogen, testosteron, progesteron eller till och med insulin)

Läs mer om Bidrottninggelé

Kvinnor & Fertilitet

Det sägs att gelén hjälper kvinnor att bli gravida och den är en väldigt uppskattad produkt i Kina…… 🙂

Här finns ett intressant artikel om gelén. Kvinnan blev gravid

Min egen erfarenhet med produkten är att jag blev fertil igen, fast jag var på väg mot det andra hållet, nu när jag har fyllt 51 år.

//Dora

PS! Just nu erbjuder vi 10% rabatt på Bidrottninggelé i vår webbshop. För att få rabatt ange koden Julkalender13 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december. Länk till produkterna hittar du längre upp i texten.

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både Bidrottninggelé och Grönbananmjöl, anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdaterar kassan.