Proteinpulver på benbuljong – EFFEKT

Vårt Proteinpulver EFFEKT baseras på benbuljong, prebiotika och antiinflammatoriska kryddor. Det är fritt från gluten, mjölk, soja, baljväxter, ris, socker och sötningsmedel.  Det är rikt på kollagen som vår kropp behöver när åren går.

Det finns inte något liknade ”rent” och ”frittfrån” proteinpulver som detta på marknaden. De flesta proteinpulvren är baserade på kasein (mjölkprotein), bönor, ärtprotein, ris och många människor inte tål detta. Tyvärr kan man konstatera andra proteinpulver ofta  innehåller 15-20 andra tillsatser som inte så nyttiga.

Vi saluför 4 sorters Proteinpulver som de flesta allergiker och intoleranta kan avnjuta. De är perfekta att ta med på resor eller utflykter eftersom de är färdigdoserade. Vår nykomling, PUREE kan drickas av barn och även de som äter enligt det Autoimmuna Protokollet.

Vid tillagning är det en god ide att lägga till extra fett eller tillaga  tillsammans med tex kokosmjölk för att alla partiklar ska kunna smälta. Man ska helst använda en mixer, men det går även blanda med en sked direkt i en mugg, både kallt och varmt.

När jag dricker en proteinpulverpåse, blandar jag ut den med 1 dl vatten och 1 dl kokosmjölk. Jag mixar allting i en blender, för att få en len dryck.

Nu för tiden gör jag en egen kokosmjölk, genom att jag mixar 0,5 dl kokosmjöl (100% mjöl) med ca 1,5 dl – 2 dl vatten. Denna mjölk är utan konserveringsmedel och ger en god smak till proteindrycken.

Lite fakta om produkterna.

1 påse (30 g) innehåller 23 g protein, av det är 19 g collagen peptid. 1 låda innehåller 25 st portionspåsar.

Varje produkts huvudingrediens är hydrolyserat nötprotein, berikad inulin, glicin, och bergsalt.

Här kan du läsa mer om PUREE. AIP vänlig

Här kan du läsa mer om EFFEKT. Nästan AIP, men den innehåller lite svartpeppar för att förstärka gurkmejans effekt.

Här kan du läsa mer om CACAO. Ej AIP vänlig, p.g.a kakaopulver.

Här kan du läsa mer om COFFEE. Ej AIP vänlig, p.g.a kaffepulver.

Nu ska jag gå och blanda ihop en god dryck på vår nyhet, PUREE, som kan drickas när man äter enligt AIP.

Önskar er en fin Nobeldag.

//Dora

PS! Just nu erbjuder vi 20% rabatt på Benbuljong EFFEKT i vår webbshop. För att få rabatt ange koden Julkalender10 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december. Länk till produkterna hittar du längre upp i texten.

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både EFFEKT och Paleolja, anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdaterar kassan.