CHIPS på kokbanan, cassava och grönsaker

Om man äter enligt paleo och AIP, är det nog bara att glömma Potatischips. Nu finns det lyckligtvis alternativa produkter som Cassavachips, Kokbananchips salt, Kokbananchips naturell och Grönsakschips.
Vi erbjuder 4 sorters chips som de flesta kan konsumera. De är veganska, glutenfria och mjölkfria.
Du som har testat SaMai chips, har nog märkt att fingrarna inte blir flottiga, som när man äter potatischips? Kanske detta beror på att dessa grönsaker inte suger i sig så mycket fett som potatis gör, eller att de är friterade i icke-hydrogenerad palmolja som självklart kommer från kontrollerade gårdar med ansvarsfull utvinning.
Cassavachips liknar mest potatischips, som är lövtunna och spröda, medan Kokbananchips är lite tjockare.
Jag får ofta dåligt samvete när jag äter potatischips.
Det börjar alltid med en liten näve, och slutar med att jag upptäcker att påsen plötsligt är tom. Sedan så ångrar jag mig och lovar att aldrig mer äta potatischips.
Men när jag äter t.ex. en påse cassavachips blir jag mätt och belåten utan att få dåligt samvete.
Hur är det för dig?
Välkomna //Dora

 

PS! Just nu erbjuder vi 10% rabatt på alla våra chips i vår webbshop. För att få rabatt ange koden Julkalender4 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december. Länk till produkterna hittar du längre upp i texten.

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både Cassavamjöl och chips, anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdaterar kassan.