RAWBARS – rawenergi från Bombus

Föra året när jag var i Ungern hade jag möjlighet att provsmaka olika sorters rawbars som skulle säljas i min lilla paleoshop. Jag ville gärna sälja sånt som är gott också.  Av alla rawbars som jag har testat gillade jag bäst några bars från #Bombus. De är baserade på dadlar och de som finns i mitt sortiment är nötfria och veganska.

Du som äter enligt AIP, kan äta 3 sorter (passionsfrukt, banan och äpple), medan du som äter enligt paleo, kan äta alla sorter.

Har du testat dem? Har du någon favorit?
Här kommer länken till våra bars:

Passionsfrukt

Banan & Kokos

Äpple & Kanel 

Kokos & Kakao

Kakao & Apelsin

Kakao & Kakaobönor

Hoppas någon av våra bars faller dig i smaken.

//Dora

PS! Just nu erbjuder vi 10% rabatt på alla våra bars i vår webbshop. För att få rabatt ange koden Julkalender5 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december. 

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både bars och chips, anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdaterar kassan.