GLUTIS PASTA & KEX

Dorimax startades 22 år sedan för att kunna erbjuda glutenintoleranta en god majsbaserad pasta som liknar traditionell pasta, som görs på vetemjöl. Pastan döptes till GLUTIS. Några år senare tillkom även GLUTIS kex i 3 olika smaker.

Min son Dennis fick diagnosen glutenintolerant när han var 5 år, han är nu hunnit fylla 30 år. Man kan faktiskt säga att tack vare att han var för kinkig och vägrade äta de glutenfria pastaalternativ som då fanns att tillgå, startades Dorimax. Hans sjukdom blev startskottet för mitt företag och jag hamnade i pastabranschen.

GLUTIS pasta kan skrivas ut på recept (om man har fått diagnosen glutenintolerans) och den finns hos de stora grossisterna som levererar mat till Sveriges kommuner och skolkök.

Vi saluför 8 modeller av pasta och 3 kex sorter. Alla våra  produkter är glutenfria, sojafria, äggfria kan även ätas av veganer och alla som tolererar majs.

Vår tillverkare säkerställer med löpande rigorösa kontroller att majsen är GMO fri och att pastan och kexen är naturligt glutenfria.

Bifogar länken till våra GLUTIS produkter:

Våra pasta modeller: SPAGETTI BANDNUDLAR SPIRALER VOLANGNUDLAR RIGATONI TAGLIATELLE SMÅSNÄCKOR 3 COL.SNODDAR

Våra kex sorter: NATURELL KUMMIN PIZZA

Jag är så tacksam att pastan gillas av många barn och vuxna i Sverige. Vi får ofta mail där familjer berättar att deras barn älskar våra GLUTIS produkter.

Det värmer mitt hjärta. Därför tänkte jag erbjuda en fin rabatt under December månad. Alla som handlar GLUTIS pasta och kex kan få 20% rabatt på dessa produkter. Hälsningar Dora

PS! Just nu erbjuder vi 20% rabatt på GLUTIS produkter i vår webbshop. För att få rabatt ange koden Julkalender23 i kassan. Rabatten kan användas till 31 december. Länk till produkterna hittar du längre upp i texten.

Du kan använda flera rabattkoder i kassan samtidigt. Om du vill handla både GLUTIS och KOLLAGEN anger du olika rabattkoder efter varandra och uppdaterar kassan.