I år stannar vi hemma….. Missa inte mellandagsrabatten!

Nu är det hög tid för dig att beställa varor som ska hinna fram innan Jul.

Psst! Vi har Paleo senap till skinkan och Jordmandel grovt mjöl istället för ströbröd. Om du vill prova nytt och inte gillar sill, testa vår Torsklever i sin egen olja eller Makrill i olivolja. Gillar du Praliner? Vi har 3 sorter.

För att vi ska kunna garantera leverans innan Jul ska du lämna in din order senast 20 december för utskick 21 december. Vi skickar ut även den 22 december. Ordern måste också vara betald samma dag med SWISH. Om du betalar med BG senast 20 december, kan vi skicka ut ditt paket tidigast den 22 december, eftersom det tar 2 dagar innan pengarna syns på vårt konto. Men om du mailar oss ett kvitto på BG inbetalning den 20 december, packar vi din order och bokar frakt till 21 december. mail: info@dorimax.se

I år stannar vi hemma och kommer arbeta i mellandagarna, vilket innebär att vi kommer att skicka ut betalda order den 28 & 30 december.  Vi ber dig att hålla koll på din sms från Schenker/paketombud, så att du inte i onödan drabbas av extra fraktkostnader för retur.

10% Mellandagsrabatt : gäller mellan 27-31 December 2021.

RABATTKOD: Dorimax2021

God Jul och Gott Nytt År!

Hälsningar, Dora Vig Bjon, 19 december 2021